Diensten

Wat bieden wij

De diensten van Peekstok zijn op hoog niveau. Wij beschikken over een modern uitgerust machinepark met de beste gereedschappen. Hierdoor zijn wij in staat een breed scala aan verspanende bewerkingen toe te passen, zoals draaien, frezen, vlakslijpen en zinkvonken. Met een groot netwerk aan betrouwbare leveranciers, kan Peekstok de producten tevens voorzien van diverse materiaal- en oppervlaktebehandelingen.

De interne organisatie is sterk geautomatiseerd met behulp van de ERP software van MKG. Hierdoor zijn onze klanten verzekerd van de meest actuele informatie over opdrachten en offertes. Met het gebruik van sterke en pragmatische procedures is de kwaliteit en de vastlegging van de kwaliteit uitstekend geborgd.

Naast het vervaardigen van mechanische onderdelen, zijn wij ook gespecialiseerd in het samenstellen van assemblages op systeem- en moduleniveau. Bij al onze diensten (machinaal verspanen, materiaal- en oppervlaktebehandelingen en assemblage) bieden wij complete kwaliteitszorg, door het in orde brengen van de juiste meetrapporten, certificeringen en classificaties.